Nieuws

Op welke zender en hoe laat kun je Jong Oranje - Jong Noorwegen kijken?

Op welke zender en hoe laat kun je Jong Oranje - Jong Noorwegen kijken?

21 maart - 19:45 Laatste update: 19:42

Behalve het Nederlands elftal komt komende interlandweek uiteraard ook Jong Oranje in actie. Het team van bondscoach Michael Reiziger speelt op donderdag een vriendschappelijk duel tegen Jong Noorwegen. Waar en hoe laat wordt dat uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Jong Oranje is hard op weg naar het EK in Slovenië van volgend jaar. Het Onder 21-elftal speelde tot dusver zes kwalificatieduels, die allemaal werden gewonnen. Op maandagavond staat in die campagne de uitwedstrijd tegen Moldavië op het programma. In aanloop daar naar toe oefent Jong Oranje tegen de Noren.

Jong Oranje - Jong Noorwegen kijken

Jong Oranje – Jong Noorwegen begint donderdag 21 maart om 20.00 uur in het Goffertstadion in Nijmegen. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!