Transfernieuws

Dit zegt Teun Koopmeiners over zijn transferplannen in de zomer

Dit zegt Teun Koopmeiners over zijn transferplannen in de zomer

21 maart - 12:05 Laatste update: 12:09

Teun Koopmeiners beleeft een bijzonder sterk seizoen bij Atlanta Bergamo en staat in de belangstelling van meerdere Europese topclubs. Wat zegt de Nederlandse midenvelder over eventuele transferplannen in de zomer? VoetbalNieuws vertelt het je.

Dit zegt Teun Koopmeiners over een eventuele zomertransfer

Koopmeiners schiet momenteel de Serie A aan flarden en dat is ook de concurrentie in Italië niet onopgemerkt gebleven. De opties lijken zeker daar voor de middenvelder om een overstap te maken naar een grotere club. In gesprek met De Telegraaf zegt Koopmeiners dat hij zijn plannen al bekend heeft gemaakt binnen de club. Onder meer Juventus en bepaalde Premier League-clubs zijn gecharmeerd van de voetballer.

"Vorig jaar was er al concrete belangstelling van Napoli en waren de clubs uiteindelijk zonder resultaat met elkaar in onderhandeling", stelt de Nederlander. "Ik heb Atalanta aangegeven dat ik komende zomer een stap wil maken. Maar er moet wel iets heel moois komen om dat zo maar in te ruilen voor Atalanta."

Italië bevalt Koopmeiners prima, maar de Premier League blijft een uitzondering voor de speler. "Mijn vriendin en ik hebben het heel erg naar ons zin in Italië. Maar voor sommige clubs in Engeland doorsta ik de regen wel. Ik hoop dat er mooie opties komen waarover ik kan nadenken. En vervolgens hoop ik dat Atalanta een mooi bedrag voor me ontvangt, want ik heb daar dan een prachtige tijd gehad." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!