Breaking news

'Bakayoko 'toptarget' voor Europese grootmachten: PSV zet in op flink bedrag'

'Bakayoko 'toptarget' voor Europese grootmachten: PSV zet in op flink bedrag'

18 maart - 19:15 Laatste update: 19:24

PSV moet vrezen voor een zomers vertrek van Johan Bakayoko. Volgens Sky Sports is de Belgische aanvaller een 'toptarget' van verschillende Europese grootmachten. De Eindhovenaren zetten in op een gigantisch bedrag voor de tot 2026 vastliggende technicus. 

Sky Sports meldt dat Liverpool, Manchester City, Chelsea, Paris Saint-Germain én PSV-beul Borussia Dortmund azen op de handtekening van Bakayoko. De aanvaller wordt bestempeld als 'toptarget' voor de grootmachten. De Belgisch international is nog altijd pas twintig jaar en ligt nog vast tot de zomer van 2026 bij de Eindhovenaren. PSV zet daarom in op een bedrag van tussen de vijftig en zestig miljoen euro. 

Afgelopen zomer waren clubs als Burnley en Brentford nog in de markt voor Bakayoko, terwijl hij ook al aan PSG gelinkt werd. Brentford bracht zelfs al een bod van veertig miljoen euro uit op de rechtsbuiten. Zowel de aanvaller als PSV zagen die transfer niet zitten. De jeugdexponent heeft geen afkoopclausule in zijn contract staan, waardoor de aanstaand landskampioen kan vragen wat de club wil. 

Bakayoko speelde inmiddels 77 keer voor PSV. Daarin scoorde hij vijftien keer en gaf hij achttien assists. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!