Nieuws

Engeland haalt opgelucht adem: Kane reist naar Engeland voor nationale ploeg

Engeland haalt opgelucht adem: Kane reist naar Engeland voor nationale ploeg

18 maart - 10:35 Laatste update: 10:40

Harry Kane kan volgens The Sun toch afreizen met de nationale ploeg van Engeland. De spits kwam afgelopen weekend in botsing met de doelpaal. In het duel tussen Bayern München en Darmstadt (5-2) moest de spits zich laten vervangen. 

Harry Kane kwam in het duel an Bayern München tegen Darmstadt in aanraking met de doelpaal na een poging om een voorzet tot doelpunt te promoveren. Kane kon de wedstrijd niet volmaken en liet zich vervangen door Eric Choupo-Moting. Kane heeft van zijn club toestemming om naar Engeland af te reizen. "Ik verwacht dat hij geen risico’s neemt", aldus sportief directeur Christoph Freund.  

 Na afloop van het duel werd al duidelijk dat trainer Thomas Tuchel geen ernstige blessure verwachtte voor zijn spits. Hij had zijn enkel verdraaid met de botsing en blijkt nu zelfs fit genoeg om met Engeland te spelen. De Engelsen nemen het in twee vriendschappelijke wedstrijden op tegen Brazilië en België. Of de spits ook daadwerkelijk gaat spelen is volgens het medium nog niet te zeggen.