Nieuws

Dit is hoe trainer Roger Schmidt reageert op het negatieve interview van Kökçü

Dit is hoe trainer Roger Schmidt reageert op het negatieve interview van Kökçü

16 maart - 17:14 Laatste update: 29 maart - 21:25

Deze week heeft Orkun Kökçü met een scherp interview in De Telegraaf trainer Roger Schmidt bekritiseerd. Op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Casa Pia ging de oud-trainer van PSV in op het interview van zijn middenvelder.

Wat heeft Roger Schmidt gezegd over het interview van Kökçü?

In het interview van Kökçü moppert de middenvelder dat hij door Schmidt te veel gekoppeld wordt aan allerlei taken. De oud-Feyenoorder is in het interview met het medium nog veel vaker kritisch op zijn trainer. Op de persconferentie zegt Schmidt daarover: “Ik heb erover gehoord, maar ik heb het nog niet gelezen. Dat zal ik straks gaan doen. Ik zal er met Kökçü over praten en dan neem ik er een beslissing over.”

Kökçü kwam afgelopen zomer over van Feyenoord naar Benfica. Bij de Portugese club heeft de middenvelder nog niet de vorm die hij bij de Rotterdammers had. Hierin wijst de Tukrse international met een beschuldigende vinger naar Roger Schmidt. Kökçü baalt van de defensieve rol die hij krijgt toebedeeld.

Benfica zit nog in een titelstrijd verwikkeld in Portugal. Momenteel staat het team van Schmidt op een tweede plek met één punt achterstand op stadsgenoot Sporting. Kökçü speelde tot dusver negentien competitiewedstrijden, waarin hij goed was voor drie doelpunten en zeven assists. Tegen Chaves maakte Kökçü vrijdagavond zijn rentree in het shirt van Benfica.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!