Nieuws

Bergwijn-rentree aanstaande: dit vertelt Van 't Schip over zijn blessure

Bergwijn-rentree aanstaande: dit vertelt Van 't Schip over zijn blessure

15 maart - 17:13 Laatste update: 17:20

Steven Bergwijn speelde sinds begin februari geen minuut meer voor Ajax, maar daar komt spoedig verandering in. Trainer John van 't Schip is ingegaan op de blessure van de aanvaller en VoetbalNieuws vertelt je het laatste nieuws.

Tegen PSV kwam Bergwijn nog negentig minuten in actie, maar sinds die 1-1 begin februari speelde de aanvaller geen minuut meer. Negen wedstrijden moest Bergwijn toekijken hoe zijn ploeg het lastig had, maar binnenkort kan de spelmaker zijn ploeg weer bij de hand nemen.

Dit vertelt Van ’t Schip over de blessure van Bergwijn

Op de clubsite van Ajax is Van 't Schip ingegaan op de blessure van Bergwijn. Na vijf weken afwezigheid lijkt een rentree aanstaande. "Als alles zo doorgaat, dan is hij er zondag hopelijk bij", vertelt van ’t Schip. "Maar hij gaat sowieso geen negentig minuten spelen." Naast Bergwijn zal ook Ahmetcan Kaplan waarschijnlijk inzetbaar kunnen zijn. "Wat ik van de dokter begreep, gaat het nu redelijk met hem. Er is een kans dat hij er zondag bij is." Achter de namen van  Josip Sutalo en Devyne Rensch staat nog een vraagteken. Steven Berghuis is definitief niet inzetbaar. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!