Nieuws

Bijzondere wisseling van de wacht: Higler van duel PSV – FC Twente afgehaald

Bijzondere wisseling van de wacht: Higler van duel PSV – FC Twente afgehaald

15 maart - 09:35

Dennis Higler zal komende zondag de wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord fluiten. Higler stond gepland als VAR in de wedstrijd tussen PSV en FC Twente, maar wordt daar vervangen voor Jochem Kamphuis.

De KNVB laat op haar website weten dat Jochem Kamphuis de rol van VAR overneemt bij de topper tussen PSV en FC Twente. Hij zal daar het scheidsrechtercorps van Joey Kooij versterken. Higler zou in eerste instantie VAR zijn in dit duel, maar de scheidsrechter fluit nu het Eredivisie-duel tussen Heerenveen en Feyenoord. De scheidsrechter floot dit seizoen twee keer eerder een duel van Feyenoord. Tegen PSV werd door de Rotterdammers gewonnen in de TOTO KNVB Beker en ook in de verloren uit-wedstrijd tegen FC Twente had Higler de leiding op het veld. 

Het is niet de enige wijziging die de KNVB doorvoert, want ook in de Keuken Kampioen Divisie vindt er een wijziging in het arbitrage team plaats. Bij het duel Telstar – ADO Den Haag zal Joey Waleveld Michael Osseweijer vervangen als assistent langs de zijlijn.

De wedstrijd tussen PSV en FC Twente is zondagavond om 20.00 uur te zien op ESPN.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!