Nieuws

Om deze opmerkelijke reden klaagt Mbappé een kebabzaak-eigenaar aan

Om deze opmerkelijke reden klaagt Mbappé een kebabzaak-eigenaar aan

14 maart - 13:01

Kylian Mbappé heeft voor verrassing gezorgd in Frankrijk. Het juridische team van de superspits heeft de eigenaar van een kebabzaak een brief verstuurd en gedreigd deze voor de rechter te dagen. Waarom heeft Mbappé dat besluit genomen? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Waarom klaagt Mbappé een kebabeigenaar aan?

Op sociale media werd donderdag bekend dat Mohammed Henni, een influencer die gevestigd is in Marseille, een brief heeft ontvangen van het team van Mbappé. De reden is dat de naam van de spits wordt gebruiktr zonder toestemming voor commerciële doeleinden. Henni, een fan van Olympique Marseille met bijna twee miljoen volgers, kan niet geloven dat hij de brief heeft ontvangen.

Eén van de broodjes van Henni wordt als volgt omschreven: 'Bakkersbrood, zo rond als Mbappé's schedel'. Mbappé is niet gediend van het gebruik van zijn naam, maar Henni kan daar weinig van begrijpen. "Schaam je je niet? Heb je niets anders te doen? Me aanklagen voor zoiets nutteloos? Het is ongelooflijk. Ik kan het niet geloven", aldus de eigenaar. Het juridische team van Mbappé geeft de kebabzaak acht dagen de tijd om de naam van de spits van het menu af te halen.