Nieuws

Van deze zes landen maakte sponsor Adidas het EK-shirt al bekend

Van deze zes landen maakte sponsor Adidas het EK-shirt al bekend

14 maart - 12:21

Adidas is hoofdsponsor van enkele nationale ploegen in Europa en heeft donderdag de lijnen van zes shirts bekendgemaakt. Van welke landen is het shirt nu bekend en hoe zien de tricots eruit? VoetbalNieuws.nl laat het je zien. 

Van deze landen is het EK-shirt bekend

Adidas maakte donderdag 14 maart de shirts van zes EK-landen bekend: Duitsland, Spanje, Italië, België, Schotland, Hongarije en Wales. Er staan zeven namen, maar dat is met een reden: Wales moet nog play-offs spelen voor een felbegeerd EK-ticket.

In de onderstaande afbeeldingen zijn de shirts te zien in een fraai display. Op de bovenste rij is van links naar rechts Hongarije, Duitsland en België te zien. Op de onderste rij hangen de shirts van Schotland, Wales, Italië en Spanje.

Het EK begint op 14 juni in Duitsland. Van het Nederlands elftal, waarvan Nike de sponsor is, is nog geen sponsor bekend. Wel was er onlangs een lek, waarmee de eerste glimpsen van het Oranje-shirt al werden opgevangen. Het is de vraag of het lek ook honderd procent klopt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!