Deze Aston Villa-spelers ontbreken in Conference League-clash met Ajax

Welke Aston Villa-spelers ontbreken tegen Ajax?
14 maart om 10:20
Laatste update: 14 maart om 10:20

Ajax heeft donderdagavond een stunt nodig tegen Aston Villa om de kwartfinale van de Conference League te bereiken. De nummer vier van Engeland is de grote favoriet in de returnwedstrijd, maar moet wel een aantal spelers missen. Welke spelers ontbreken bij Aston Villa? VoetbalNieuws.nl zet de namen voor je op een rijtje.

Ajax vocht zich in het heenduel naar een knap gelijkspel. In de Johan Cruijff Arena wist de ploeg van trainer John van 't Schip de Engelsen op 0-0 te houden en dus ligt het tweeluik nog helemaal open. "De strijd is nog volledig open richting volgende week", erkende Aston Villa-trainer Unai Emery. "Wij moeten dan iets anders laten zien dan vanavond. We kennen Ajax nu beter. Op Villa Park zullen we onze fans nodig hebben voor een mooie atmosfeer."

Deze spelers ontbreken bij Aston Villa voor clash met Ajax

Aston Villa moet het donderdagavond doen zonder Jacob Ramsey, Ezri Konsa en Nicolò Zaniolo. Eerstgenoemde kampt met een blessure, terwijl de andere twee door een schorsing vanaf de tribune moeten toekijken. Voor Zaniolo kwam dat door een accumulatie van gele kaarten, terwijl Konsa er met twee keer geel vanaf werd gestuurd door de arbiter uit Albanië.