Breaking news

'Lazio kan op zoek naar nieuwe coach: Sarri stapt daags na nederlaag op'

'Lazio kan op zoek naar nieuwe coach: Sarri stapt daags na nederlaag op'

12 maart - 15:34

Maurizio Sarri stopt per direct als trainer van Lazio. Dat brengen meerdere Italiaanse media zojuist naar buiten. Het nieuws komt een dag nadat de Romeinen met 1-2 verloren van Udinese.

Lazio werd vorige week in de achtste finales van de Champions League uitgeschakeld door Bayern München en staat momenteel op een zeer teleurstellende negende plaats in de Serie A. Sarri lag naar verluidt al gelangere tijd in de clinch met voorzitter Claudio Lotito. Zo zou de trainer ontevreden zijn geweest over het transferbeleid.

Eerder op de dinsdag werd bekend dat Lazio een speciaal trainingskamp had ingepland, om het roer enigszins om te gooien. Dat zal het nu dus zonder Sarri moeten doen. In de Champions League speelde de markante manager nog met zijn ploeg tegen Feyenoord. In Rotterdam werd met 3-1 verloren, maar in het eigen Stadio Olimpico won Lazio met 1-0. Daardoor werd het tweede in poule E.

Sarri stond sinds 2021 aan het roer bij I Biancocelesti. Zijn contract liep nog tot medio 2025.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!