Nieuws

Dit zegt de aan Real Madrid gelinkte Haaland over zijn toekomst bij Man City

Dit zegt de aan Real Madrid gelinkte Haaland over zijn toekomst bij Man City

5 maart - 17:21

Erling Haaland benadrukt op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel tussen Manchester City en FC Kopenhagen dat hij gelukkig is bij The Citizens. De Noor kreeg de nodige vragen over zijn 2027 aflopende contract, maar een vertrek volledig uitsluiten deed de spits niet. 

Haaland international voegde zich in de zomer van 2022 bij City en beleefde een schitterend eerste seizoen, waarin hij de triplete won en 52 doelpunten scoorde. De 23-jarige spits kreeg op de persconferentie de vraag of hij zichzelf lang voor Manchester City ziet spelen. "Je weet nooit wat de toekomst brengt", laat de Noors international weten. 

"Ik ben echt blij", gaat Haaland verder. "Vooral met de mensen om me heen: de manager, de directeuren, het bestuur, het zijn geweldige mensen en ik ben echt gelukkig, moet ik zeggen. Als ik dit nu zeg, wordt het waarschijnlijk een enorme kop: morgen weet je nooit wat de toekomst brengt, maar ik ben gelukkig. Je kunt dit opschrijven, maar je moet ook alles opschrijven wat ik ervoor heb gezegd. Ik ben blij."

Haaland ging niet in op een mogelijke contractverlenging bij Manchester City of de Real Madrid-geruchten. "Mijn focus ligt nu vooral op het veld. Er zijn veel wedstrijden: twee dagen geleden was de Manchester-derby, nu de Champions League, zondag is Liverpool. Ik denk dat ik me daarop moet concentreren. Op dit moment denk ik niet dat ik me op iets anders moet richten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!