Nieuws

Management over PSV-kansen Savinho: Kans is groot dat hij naar Eindhoven komt

Management over PSV-kansen Savinho: "Kans is groot dat hij naar Eindhoven komt"

01-07-2022 14:18

Donderdag werd bekend dat het Franse Troyes AC Savinho heeft overgenomen van Atlético Mineiro. Een dag later heeft het management van de Braziliaan – Forza Sports Group – een hint gegeven op het toekomstige vertrek naar PSV.

“Het klopt inderdaad dat er een grote kans is dat hij naar Eindhoven komt. De partijen zijn welwillend”, doet directeur en gelicenseerd spelersmakelaar Daan Kramp namens Forza Sports Group, een boekje open over de mogelijke aanstaande transfer.  Kramp is ook in de voetballerij actief en begeleidt zelf spelers.

Daar voegt hij wel aan toe dat de deal nog lang niet beklonken is. “Er moeten nog cruciale zaken worden afgerond. Alles gebeurt logischerwijs in samenwerking met het Braziliaanse management van Sávio, PSV, Troyes en Manchester City.”

De zaakwaarnemer van de 18-jarige aanvaller heeft goede hoop op de kansen van PSV, waar hij een revelatie zou kunnen worden. “Bovenal zou Sávio een nieuwe Braziliaanse parel kunnen worden in de eredivisie”, klinkt het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!