Nieuws

Media weten het zeker: dit wordt de laatste kans voor Tuchel bij Bayern München

Media weten het zeker: dit wordt de laatste kans voor Tuchel bij Bayern München

2 maart - 16:40

Bayern München behoudt voorlopig het vertrouwen in Thomas Tuchel. De club en de trainer gaan aan het eind van het seizoen uit elkaar. Van een direct ontslag is voorlopig nog geen sprake, aldus de Duitse tak van Sky.

De wedstrijd tegen Freibrug eindigde dit weekend in een teleurstellende 2-2. Hierdoor is het gat met Bayer Leverkusen opgelopen tot zeven punten met een wedstrijd meer gespeeld dan de koploper. Na aflopen ging het gerucht dat de trainer per direct ontslagen zou worden. Sky meldt echter dat de trainer nog een wedstrijd krijgt om zich te bewijzen.

Wat wordt de beslissende wedstrijd voor Tuchel? 

Aanstaande dinsdag staat de ontmoeting met Lazio Roma voor de achtste finale van de Champions League op de planning. Volgens het medium kan deze wedstrijd voor Tuchel een beslissende wedstrijd worden. Als Bayern de kwartfinales van de Champions League weet te behalen, zal de trainer het seizoen afmaken bij Der Rekordmeister. Bij een verlies is een onmiddellijk ontslag waarschijnlijk volgens Sky.

In de heenwedstrijd tegen Lazio verloor Bayern München met 0-1 en ook in de competitie wist de club niet te winnen van Bayer Leverkusen en VfL Bochum. De overwinning in extremis op RB Leipzig gaf de Duitse oefenmeester wat ademruimte. Door het puntenverlies tegen Freiburg is de trainer echter weer terug bij af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!