Breaking news

Babadi blijft in Eindhoven: talent tekent contract voor meerdere jaren

Babadi blijft in Eindhoven: talent tekent contract voor meerdere jaren

2 maart - 12:34 Laatste update: 12:44

Isaac Babadi heeft bijgetekend bij PSV. Dat maakte de club zaterdagmiddag bekend via de officiële kanalen. Het talent heeft een contract tot medio 2028 getekend in Eindhoven.

De afgelopen maanden is er veel te doen geweest om Babadi. Het achttienjarige talent wilde in eerste instantie namelijk geen nieuw contract tekenen in Eindhoven, waardoor hij dreigde transfervrij te vertrekken. Na veel onderhandelen heeft de aanvallende middenvelder dus toch zijn krabbel onder een nieuw contract gezet, waarmee PSV hem tot 2028 vastlegt.

Toen Babadi zijn contract niet leek te verlengen, waren er meerdere kapers op de kust. De meest concrete daarvan was Feyenoord, dat serieuze gesprekken heeft gevoerd met de entourage van de middenvelder. Uiteindelijk heeft het management van de speler ervoor gekozen een tegenbod bij de clubleiding in Eindhoven neer te leggen. Daarmee is er schot in de zaak gekomen en heeft het talent een contract voor vier jaar getekend, waarmee hij voorlopig in het shirt van PSV te bewonderen zal zijn.