Nieuws

Wat had Arne Slot te zeggen over Groningen-trainer Dick Lukkien?

Wat had Arne Slot te zeggen over Groningen-trainer Dick Lukkien?

28 februari - 18:45

Feyenoord en FC Groningen staan donderdagavond tegenover elkaar in de halve finale van de KNVB Beker. Voorafgaand aan het duel deelt Arne Slot complimenten uit aan de trainer van de tegenstander. Dit is wat de oefenmeester van Feyenoord te zeggen had over Dick Lukkien.

Wat had Slot te zeggen over Lukkien?

Slot ontbrak afgelopen zondag wegens ziekte op de bank bij Feyenoord in het uitduel tegen Almere City. Inmiddels is hij weer fit en blikte de trainer van de Rotterdammers op de officiële clubkanalen vooruit op de halve finale tegen FC Groningen. "Net als eerder bij FC Emmen is Lukkien erin geslaagd om een elftal neer te zetten met een eigen manier van spelen", looft de 45-jarige oefenmeester. "Daarin zie je bij al hun wedstrijden echt de hand van de trainer terug. Dat verwachten we morgen ook. Gecombineerd met het fanatisme dat zij aan die speelstijl toevoegen."

De wedstrijd tussen Feyenoord en Groningen vindt plaats in een volledig uitverkochte Kuip, wat Slot tevreden stelt. Hij roept de fans op om voor een goede sfeer te zorgen. "De sfeer in de vorige rondes was geweldig. Met als hoogtepunt het massale gezang waar de 1-0 tegen PSV mede uit voortkwam. We kijken uit naar een nieuwe bekeravond met de supporters en gaan er alles aan doen om de finale te halen", sluit hij af.