Nieuws

Goed nieuws voor PSV: deze sterkhouder traint na lang blessureleed weer mee

Goed nieuws voor PSV: deze sterkhouder traint na lang blessureleed weer mee

27 februari - 11:37

PSV heeft Guus Til dinsdagochtend weer kunnen verwelkomen op het trainingsveld. De middenvelder was na lang blessureleed weer eens present bij de groepstraining in aanloop naar het thuisduel met Feyenoord van aankomende zondag.

Welke blessure Til precies had, is niet officieel bekendgemaakt. De spelmaker ontbrak sinds 27 januari al bij de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren. Destijds hield hij pijntjes over aan het thuisduel met Almere City (2-0 winst).

Daardoor moest trainer Peter Bosz de afgelopen weken nogal wat wijzigingen op het middenveld doorvoeren. Zo lagen er door Tils blessure weer eens kansen voor Mauro Júnior en Isaac Babadi, al is het de verwachting dat zij gewoon weer op de bank gaan beginnen als Til fit is. In het huidige seizoen speelde hij namelijk 28 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor zeven goals en drie assists.

PSV kan komende zondag alvast een voorschot nemen op de eerste landstitel sinds 2018. Wanneer de koploper thuis wint van Feyenoord, vergroot het het gat met de huidige nummer twee tot maar liefst dertien punten. De wedstrijd begint om 14.30 uur in het Philips Stadion.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!