Nieuws

Wanneer wordt de voorselectie van Jong Oranje bekendgemaakt?

Wanneer wordt de voorselectie van Jong Oranje bekendgemaakt?

25 februari - 13:15 Laatste update: 26 februari - 14:14

In maart komt Jong Oranje weer bij elkaar voor de kwalificatiewedstrijden voor het EK O21. Michael Reiziger zal in aanloop naar het duel met Moldavië O21 de voorselectie bekend gaan maken. VoetbalNieuws.nl dient als agenda en vertelt je wanneer de voorselectie bekendgemaakt wordt.

Oranje staat op de eerste plek van de kwalificatiegroep. Het team van Reiziger wist de eerste zes wedstrijden allemaal te winnen en zal met een goed gevoel naar Moldavië afreizen. Het Nederlands elftal is dan ook favoriet voor de ontmoeting met Moldavië. Het land staat op de vierde plek met zes punten uit evenveel wedstrijden. Eind maart staat de ontmoeting tussen beide landen op het programma.

Wanneer wordt de voorselectie van Jong Oranje bekendgemaakt?

Op vrijdag 1 maart maakt Reiziger zijn voorselectie van het Jong Oranje bekend. Twee weken later, op 25 maart, wacht de kwalificatiewedstrijd tegen Moldavië. Hierna komt Jong Oranje pas in september weer in actie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!