Nieuws

De mogelijke tegenstanders van Ajax in de achtste finales van de Conference League

De mogelijke tegenstanders van Ajax in de achtste finales van de Conference League

23 februari - 12:07 Laatste update: 12:07

Ajax verzekerde zich donderdagavond ten koste van FK Bodø/Glimt bij de laatste zestien van de Conference League gevoegd. Het is al bekend welke tegenstanders de Amsterdammers kunnen loten. VoetbalNieuws.nl vertelt je welke clubs dat zijn.

Omdat Ajax de winnaar van de tussenronde is, treffen ze een club die zich groepswinnaar van de Conference League mag noemen. Het betekent dat de Amsterdammers één van de volgende clubs zullen treffen: LOSC Lille, Maccabi Tel Aviv, Viktoria Plzen, Club Brugge, Aston Villa, Fiorentina, PAOK Saloniki of Fenerbahçe, de club waar voormalig Ajax-aanvoerder Dusan Tadic afgelopen zomer naartoe trok.

De loting voor de achtste finales van de Conference League wordt vrijdagmiddag om 13.00 gehouden. Wat al bekend is, is dat Ajax op 7 maart een thuiswedstrijd zal spelen en een week later de return.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!