Nieuws

Positief nieuws voor Ajax: Amsterdammers zien sterkhouder terugkeren

Positief nieuws voor Ajax: Amsterdammers zien sterkhouder terugkeren

21 februari - 11:26 Laatste update: 11:27

Ajax vertrekt met een selectie van 23 spelers naar Noorwegen voor de returnwedstrijd tegen Bodø/Glimt in de tussenronde van de UEFA Conference League. Steven Berghuis is hersteld van zijn blessure en maakt dus deel uit van de wedstrijdselectie tegen de ploeg uit Noorwegen. De eerste ontmoeting in Amsterdam eindigde in een gelijkspel van 2-2.

Berghuis was in het heen duel nog van enorm belang met de gelijkmaker in de absolute slotfase van de wedstrijd. De Amsterdammers keken lang tegen een achterstand aan maar wisten een nederlaag te voorkomen door twee doelpunten te maken in de blessuretijd.

De 32-jarige voetballer maakt verheugend zijn comeback in de selectie, nadat hij genoodzaakt was de wedstrijd van afgelopen zondag in de Eredivisie tegen NEC aan zich voorbij te laten gaan. Zijn terugkeer voegt niet alleen ervaring en kwaliteit toe aan het team, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden en opties voor Ajax-trainer John van 't Schip in de komende wedstrijd tegen Bodø/Glimt in de UEFA Conference League.

Dit is de voltallige selectie:


Diant Ramaj
Gero Rulli
Jay Gorter
Devyne Rensch
Anton Gaaei
Jorrel Hato
Ahmetcan Kaplan
Borna Sosa
Josip Šutalo
Tristan Gooijer
Jordan Henderson
Kenneth Taylor
Sivert Mannsverk
Branco van den Boomen
Kian Fitz-Jim
Benjamin Tahirović
Brian Brobbey
Chuba Akpom
Carlos Forbs
Julian Rijkhoff
Steven Berghuis
Kristian Hlynsson
Jaydon Banel

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!