Reactie

'Boze' Frenkie de Jong haalt uit: 'Komen dingen naar buiten die niet waar zijn'

'Boze' Frenkie de Jong haalt uit: 'Komen dingen naar buiten die niet waar zijn'

20 februari - 18:53
2

Frenkie de Jong heeft van zich afgebeten tijdens een persmoment van FC Barcelona. De middenvelder is het zat dat er volgens hem foutieve informatie over zijn contractverlenging en een mogelijke transfer naar buiten worden gebracht.

De Jong ligt nog tot de zomer van 2026 vast in Barcelona, maar het is bekend dat de club zijn contract graag wil verlengen. Volgens Spaanse media zou de middenvelder een aanbod al naast zich hebben neergelegd en zelfs willen vertrekken uit Catalonië. Daar is volgens De Jong niets van waar.

"De laatste tijd word ik boos, er komen veel dingen naar buiten die niet waar zijn. Ik kan het niet begrijpen", begint De Jong tijdens een persmoment in aanloop naar de Champions League-wedstrijd met SSC Napoli. De Oranje-international gaat vervolgens in op de situatie. "Er is veel rook veel leugens. Ze zeggen dat ik zo’n veertig miljoen euro vraag. De waarheid is dat wat ik vraag daar ver vandaan ligt."

"Ik noem geen cijfers, maar ze verzinnen verhalen. Ik ben erg gelukkig bij Barça", vervolgt De Jong, die alle geruchten over een mogelijke zomertransfer de prullenbak in smijt. "Het is de club van mijn dromen en ik hoop er nog jaren voor te blijven spelen."

De afgelopen dagen werd De Jong aan Paris Saint-Germain gelinkt. De Nederlander zou één van de spelers zijn die het nieuwe tijdperk zonder Kylian Mbappé, die nagenoeg zeker naar Real Madrid vertrekt, moet vormgeven.