Waar is de halve finale van de Nations League tussen Nederland en Spanje te zien?

Waar is de halve finale van de Nations League tussen Nederland en Spanje te zien?

23 februari om 08:15
Laatste update: 23 februari om 08:15

In de halve finale van de Nations League wacht er voor de Oranje Leeuwinnen een behoorlijke clash met Spanje. Waar en wanneer is de belangrijke wedstrijd van Nederland te zien? VoetbalNieuws dient als tvgids!

Vrijdagavond is het Estadio de La Cartuja in Sevilla het strijdtoneel van de halve finale tussen Spanje en Nederland. De andere halve finale in het toernooi gaat tussen Frankrijk en Duitsland. Voor de Oranje Leeuwinnen wacht er een clash met de regerend wereldkampioen. Bij winst kan Nederland in de finale een ticket voor de Olympische Spelen in Parijs verdienen.

Waar in de mannelijke editie van de Nations League de finaleronde als een minitoernooi in één land wordt afgewerkt is dit bij de vrouwen anders. Daar wordt er namelijk geloot om thuis of uit te spelen. Voor Nederland is het zo dat het in de (troost)finale thuis speelt.

Waar is Spanje tegen Nederland te zien?

De halve finale van de Nations League is vrijdagavond live te volgen. Vanaf 21.00 uur is de wedstrijd tussen Spanje en Nederland te zien via NPO 3 en de streamingdiensten van de NOS.