Nieuws

Deze Nederlanders kunnen deze week in actie komen in de Champions League

Deze Nederlanders kunnen deze week in actie komen in de Champions League

12 maart - 09:55 Laatste update: 09:55

Op dinsdag en woensdag kunnen we weer uitgebreid genieten van de duels in de Champions League. Naast de return van PSV tegen Borussia Dortmund, komen er ook nog andere Nederlanders in actie. Wie zijn dat precies? VoetbalNieuws.nl zet ze op een rijtje! 

Nederlanders in de Champions League

Deze week staat in het teken van de returns in de achtste finales van de Champions League. Dinsdag en woensdag kunnen enkele Nederlandse voetballers weer in actie komen in het miljardenbal. Helaas zal dit dinsdagavond echter niet het geval zijn. Zo moet FC Barcelona het in eigen huis tegen Napoli doen zonder Frenkie de Jong. De middenvelder verstuikte zijn enkel begin maart en staat sindsdien buitenspel. Barça moet na het 1-1-gelijkspel in Italië nu af zien te rekenen met Napoli. Tijdens de andere return op dinsdagavond, ontbreekt nog altijd Jurriën Timber bij Arsenal. De club uit Noord-Londen moet na de 1-0-nederlaag in Portugal in eigen huis behoorlijk aan de bank tegen FC Porto.

Woensdag staan er zelfs Nederlandse onderonsjes op het programma. Zo wacht voor PSV het bezoek aan Borussia Dortmund en treft het oud-spits Donyel Malen en Ian Maatsen. De Eindhovenaren speelden in eigen huis nog met 1-1 gelijk tegen de Duitsers. Dezelfde avond krijgt Atlético Madrid bezoek van Inter. De Italianen waren in eigen huis nog met 1-0 te sterk. Voor Denzel Dumfries, Davy Klaassen en Stefan de Vrij de opdracht om de ploeg van Memphis Depay nog eens pijn te kunnen doen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!