Nieuws

Waar en hoe laat wordt Napoli - FC Barcelona in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Napoli - FC Barcelona in de Champions League uitgezonden?

21 februari - 10:00 Laatste update: 10:00

De Champions League is weer in volle gang! Deze week worden de laatste heenwedstrijden van de achtste finales gespeeld. Op woensdagavond komen onder andere Napoli en Barcelona in actie. Waar en hoe laat kun je dit duel kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Napoli kent een erg matig seizoen in de Serie A. Na 24 wedstrijden heeft de ploeg van pas aangestelde trainer Francesco Calzona 36 punten, waarmee het op een teleurstellende negende plaats staat. In de Italiaanse beker zijn de Napolitanen bovendien al uitgeschakeld na een 0-4 nederlaag in eigen huis tegen Frosinone. In de Champions League verging het hen een stuk beter. In de groepsfase eindigde Napoli boven Braga en Union Berlin, maar moest het wel Real Madrid voor zich dulden. In de competitie kende de regerend landskampioen van Italië een slechte generale repetitie, aangezien er thuis niet kon worden gewonnen van Genoa: 1-1.

Ook voor Barcelona geldt dat het huidige seizoen teleurstellend is. De Spaanse landskampioen bezet in La Liga de derde plek en heeft een achterstand van acht punten op aartsrivaal en koploper Real Madrid. In de groepsfase van de Champions League wisten de Catalanen vier keer te winnen, maar ze verloren ook op bezoek bij Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk. Uiteindelijk wist Barça de groepswinst te pakken op onderling resultaat ten opzichte van FC Porto, dat tweede werd. De ploeg van Xavi reist met een goed gevoel af naar Napels, want er werd dit weekend met 1-2 gewonnen op bezoek bij Celta de Vigo.

Waar en hoe laat kun je Napoli - Barcelona zien?

Het duel tussen Napoli en Barcelona staat op woensdag 21 februari om 21.00 uur op het programma. De ontmoeting is live te zien bij RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. Daarnaast zal VoetbalNieuws.nl live verslag doen van de wedstrijd via Langs de Lijn. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!