Nieuws

Opsteker voor Ajax: aanvaller traint na maanden blessureleed weer mee met de groep

Opsteker voor Ajax: aanvaller traint na maanden blessureleed weer mee met de groep

15 februari - 14:20

Mika Godts heeft de groepstraining van Ajax weer hervat, zo meldt Ajax Showtime. De jonge Belg is voldoende hersteld van zijn hamstringblessure om weer op het trainingsveld te staan in de hoofdstad.

Godts raakte in december vorig jaar ernstig geblesseerd tijdens het uitduel van Ajax met FC Den Bosch. In eerste instantie leek het om de kruisband te gaan, maar 'gelukkig' voor de aanvaller betrof het de hamstring. Na een revalidatieproces is Godts nu weer aangesloten op De Toekomst.

Godts traint nog niet honderd procent mee met de groep, klinkt het. Wanneer de buitenspeler weer bij de wedstrijdselectie aan kan sluiten, is ook nog niet bekend. Wel is dit een opsteker voor het momenteel wat vleugellamme Ajax.

Door de blessure van Steven Bergwijn heeft John van ‘t Schip momenteel weinig keus op links. Carlos Forbs maakt de hoge verwachtingen nog niet waar. Met Jaydon Banel en Ar’Jany Martha zijn er nog twee andere opties die op die positie uit de voeten kunnen, maar ook daar lijkt de Amsterdamse oefenmeester niet aan te willen.