Deze van een blessure herstelde zomeraankoop van PSV speelt niet tegen Heracles

Bella-Kotchap speelt donderdagavond met Jong PSV tegen Chelsea Onder 21
15 februari om 13:13

PSV zal het komende vrijdag nog altijd moeten stellen zonder Armel Bella-Kotchap. De van een blessure herstelde zomeraankoop speelt donderdagavond met Jong PSV en lijkt daarmee nog altijd te moeten wachten op een rentree in de wedstrijdselectie van het eerste.

Bella-Kotchap stond enkele maanden buitenspel wegens een schouderblessure. De rechtspoot, die voor een jaar van Southampton is gehuurd, is op de weg terug en maakte een week geleden weer minuten tijdens een officiële wedstrijd. Bella-Kotchap speelde dertig minuten mee met Jong PSV tijdens het duel met FC Emmen (3-0 winst).

Gezien Bella-Kotchap weer op de weg terug is, leek het er lange tijd op dat hij voor het duel met Heracles weer bij de wedstrijdselectie zou zitten. Die kans lijkt nu heel klein, aangezien hij volgens het Eindhovens Dagblad met Jong PSV tegen de Onder 21 van Chelsea gaat spelen donderdagavond. Vrijdagavond speelt het eerste van PSV de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Naast Bella-Kotchap mist PSV nog twee spelers wegens een blessure. Guus Til en Noa Lang zijn nog altijd niet van de partij en de kans is klein dat hier op zeer korte termijn verandering in gaat komen.