Samenvattingen Premier League: monsterscore, heldenrollen en volop spektakel

11 februari - 21:20 Laatste update: 21:20

Er was weer een hoop spektakel te zien afgelopen weekend in de Premier League, met een mosterscore voor Arsenal en een heldenrol voor Erling Haaland als hoogtepunten. Bekijk hier de samenvattingen van de Premier League!

Manchester City - Everton: 2-0

Met dank aan Erling Haaland boekte Manchester City zaterdag een eenvoudige overwinning op Everton. De Noor is weer helemaal terug bij City en toonde zijn klasse met twee treffers in de tweede helft.

Tottenham - Brighton: 2-1

Met dank aan Brennan Johnson kroop Tottenham tegen Birghton door het ook van de naald. De Welshman schonk zijn ploeg in de 90e minuut de overwinning, waardoor het in de top van de Premier League blijft.

Liverpool - Burnley: 3-1

Met drie verschillende doelpuntenmakers was nog maar eens duidelijk te zien over wat voor een aanvalslinie Liverpool beschikt. De ploeg van Jürgen Klopp won in eigen huis met 3-1 van degradatiekandidaat Burnley.

Nottingham Forest - Newcastle United: 2-3

Veel spektakel bij de wedstrijd tussen Nottingham Forest en Newcastle United. Op bezoek op City Ground boekte Newcastle een zwaarbevochten 2-3 overwinning, met dank aan Bruno Guimarães.

West Ham United - Arsenal: 0-6

Een behoorlijke oorwassing voor West Ham United. De ploeg ging tijdens de stadsderby tegen Arsenal met de billen bloot. De bezoekers uit Noord-Londen waren met maar liefst 0-6 de baas in het Olympisch Stadion.

Aston Villa - Manchester United: 1-2

Erik ten Hag zag zijn ploeg een zwaar bevochten overwinning boeken op bezoek bij Aston Villa. Aan de kant van Manchester United was er weer eens een heldenrol weggelegd voor Scott McTominay.