'PSV nam kennis van Russische en Saudi-Arabische interesse in Veerman'

Veerman kon PSV afgelopen winter verlaten voor Russisch avontuur
11 februari om 12:08
Laatste update: 11 februari om 12:58

Joey Veerman had PSV afgelopen winter kunnen verlaten. Zaakwaarnemer Nathan van Kooperen laat in het programma Goedemorgen Eredivisie op ESPN weten dat onder andere Zenit FC zich gemeld heeft bij de Eindhovenaren.

Welke transfer kon Veerman maken?

In het programma bespreekt Van Kooperen de situatie van Veerman. Zenit FC heeft zich officieel gemeld bij PSV. De middenvelder heeft het aanbod van de Russische club overwogen, maar de Eindhovense club wilde hem niet laten gaan. Ondanks de overwegingen van Veerman, was een overstap nooit een serieuze optie voor de middenvelder. De overstap naar Rusland zou een financiële stap zijn, maar sportief niet de beste.

Ook Al Ettifaq heeft geïnformeerd naar de diensten van Veerman. "Er was ook een bod vanuit Saudi-Arabië", aldus de zaakwaarnemer. Bij de club uit het Midden-Oosten staat onder andere Georginio Wijnaldum onder contract. De club heeft zich echter nooit officieel gemeld bij PSV.

Gaat Veerman zijn contract bij PSV verlengen?

PSV wil graag het tot 2026 lopende contract van Veerman verlengen. De Eindhovenaren hebben de middenvelder een aanbieding gedaan. Het is nu aan hem om knopen door te hakken. Als hij niet verlengt, is de kans groot dat hij komende zomer vertrekt uit Eindhoven. De Volendammer maakt er geen geheim van dat hij openstaat voor een buitenlands avontuur. "Joey wil graag verlengen. Maar het is ook geen geheim dat hij in de zomer een stap wil maken. Voor nu heeft hij nog alles om voor te spelen, ook met oog op het EK", aldus Van Kooperen.