Nieuws

'PSV ziet trio zondag terugkeren in wedstrijdselectie, check-ups nodig voor Dest'

'PSV ziet trio zondag terugkeren in wedstrijdselectie, check-ups nodig voor Dest'

5 februari - 17:27 Laatste update: 18:12

PSV kan komende zondag weer beschikken over Joey Veerman, Malik Tillman en Ricardo Pepi. Volgens het Eindhovens Dagblad keert het trio terug in de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren. Dat geldt mogelijk niet voor een viertal andere spelers.

PSV moest het afgelopen zaterdag met een gehavende selectie opnemen tegen Ajax. Onder meer de destijds als twijfelgevallen aangestipte Veerman, Tillman en Pepi ontbraken in de wedstrijdselectie, maar zij zijn zondag weer van de partij. Er is mogelijk minder goed nieuws te melden over Sergiño Dest.

Volgens het Brabantse medium worden er momenteel 'check-ups' gedaan om vast te stellen wat er met Dest aan de hand is. De linksback viel afgelopen zaterdag uit tegen Ajax. Guus Til, die plots niet van de partij was in Amsterdam, ligt er mogelijk een paar weken uit en voor Noa Lang geldt dat hij nog lang niet beschikbaar is.

Een positief nieuwtje voor PSV is de aanstaande terugkeer van Armel Bella-Kotchap. De van Southampton gehuurde verdediger keert naar verluidt binnen twee weken terug omdat hij dan weer volledig belastbaar is na een slepende schouderblessure.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!