Reactie

Dit zegt Bosz over het afketsen van de transfer van Driouech naar PSV

Dit zegt Bosz over het afketsen van de transfer van Driouech naar PSV

2 februari - 12:45 Laatste update: 12:48

Peter Bosz heeft voor het eerst zijn licht laten schijnen over de afgeketste transfer van Chouaib Driouech naar PSV. De oefenmeester stelt dat de buitenspeler van Excelsior de enige optie was om de linksbuitenpositie in te vullen in Eindhoven.

Menig scenarioschrijver zal jaloers zijn geweest over de soap die zich op deadline day heeft afgespeeld rondom Driouech. De Marokkaan was dicht bij een transfer naar PSV en ook Feyenoord mengde zich in de strijd, maar een transfer naar Eindhoven ketste zo'n twee uur voor het verstrijken van de deadline af. De onderhandelingen liepen naar verluidt stuk doordat de Kralingers geen vervanger konden vinden. Het betekent dat PSV nu met een probleem in de aanval zit.

"Het was Driouech of niemand", is Bosz stellig op de persconferentie in aanloop naar de topper tegen Ajax. De oefenmeester van PSV heeft alleen Hirving Lozano als echte, kwalitatieve linksbuiten beschikbaar voor het duel met de Amsterdammers. Dat komt omdat Yorbe Vertessen naar Union Berlin is getrokken en Noa Lang een zware hamstringblessure heeft opgelopen.

Of de personele problemen van PSV zijn weerslag gaan hebben in de Johan Cruijff ArenA is nu de grote vraag. Op zaterdagavond rond de klok van 22.00 weten we hoe de Eindhovenaren zich hebben gepresenteerd tegen Ajax.