'Sporting verhuurt St. Juste niet aan PSV, alleen miljoenentransfer bespreekbaar'

'PSV moet verder zoeken: Sporting werkt niet mee aan verhuur verdediger'
1 februari om 12:34

Jeremiah St. Juste lijkt deze winter niet naar PSV te vertrekken. Voetbal International meldt dat het management van de verdediger bereid was om met de Eindhovenaren te praten over een huurtranfer, maar Sporting Portugal wil hem alleen definitief laten vertrekken. Bovendien zou de club uit Lissabon in dat geval de hoofdprijs voor hem willen ontvangen.

Het management van St. Juste was met het oog op het EK van komende zomer wel degelijk bereid om met PSV om de tafel te gaan. Bij de Eindhovenaren zou St. Juste zich in de kijker kunnen spelen van bondscoach Ronald Koeman. De speler kwam dit seizoen door blessureleed niet veel in actie voor de Portugese club.

Sporting wil St. Juste echter niet verhuren. Zij zien in hem een basisspeler wanneer de verdediger fit is. De Portugezen stonden volgens Voetbal International wel open voor een definitief vertrek.

PSV wil deze winter waarschijnlijk nog een centrale verdediger bij de selectie voegen. Trainer Peter Bosz kan al een lange periode niet beschikken over Armel Bella-Kotchap. De huurling raakte al vroeg in het seizoen geblesseerd. Met André Ramalho en Olivier Boscagli heeft hij tot dusver maar twee échte centrale verdedigers tot zijn beschikking.