Breaking news

'PSV komt in zoektocht naar linksbuiten uit bij dribbelkoning uit de Eredivisie'

'PSV komt in zoektocht naar linksbuiten uit bij dribbelkoning uit de Eredivisie'

29 januari - 17:59 Laatste update: 18:55

PSV is in de markt voor Chouaib Driouech, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De Eindhovenaren hebben met het aanstaande vertrek van Yorbe Vertessen en de blessure van Noa Lang een probleem op linksbuiten en zijn nu bij de aanvaller van Excelsior uitgekomen om daar korte metten mee te maken.

Door het aanstaande vertrek van Vertessen naar Union Berlin en de blessure van Lang die hem mogelijk voor lange tijd aan de kant houdt, heeft PSV een probleem op links. Volgens het ED en VI is Driouech nu in beeld om de vacature in te lossen. Het financiële prijskaartje dat Excelsior hanteert is alleen aan de hoge kant.

De Kralingers zouden naar verluidt zo’n vijf miljoen euro willen zien voor Driouech. Dat is een bedrag wat PSV niet zal gaan betalen, klinkt het. Om het in perspectief te plaatsen is dat ongeveer de som die de club voor Vertessen toegeschoven gaat krijgen van Union Berlin.

Driouech staat al meerdere seizoen bekend om zijn dribbels, maar weet dat dit jaar ook te koppelen aan rendement. De aanvaller was in achttien wedstrijden in de Eredivisie al goed voor vier goals en drie assists en is daarmee één van de meest belangrijke spelers van Excelsior.