Reactie

Zo kijkt Slot naar de niet gegeven pingel en de daaropvolgende frustratie bij PSV

Zo kijkt Slot naar de niet gegeven pingel en de daaropvolgende frustratie bij PSV

24 januari - 23:35 Laatste update: 23:35

Arne Slot is een blij man na de overwinning van Feyenoord, maar snapt dat PSV met de nodige frustratie naar huis rijdt. De oefenmeester zag ook zelf dat de Eindhovenaren wellicht recht hadden op een strafschop.

"Ik snap de frustratie van PSV volledig", zei Slot na de wedstrijd bij ESPN. Noa Lang werd naar de grond gebracht door Mats Wieffer. Peter Bosz en enkele PSV-spelers reageerden er al woest op. "Ik heb diezelfde frustratie dit seizoen ook al meerdere malen gehad. Ik weet hoe dicht het bij elkaar ligt, zeker in topwedstrijden. Dus als wij uit bij Twente zo'n beslissing moeten slikken, is voor mij reden om er iets van te zeggen. Ik snap nu dus volledig dat PSV dat ook doet. Je kan hier zeker een strafschop voor geven."

Hans Kraay Jr. nam vervolgens geen genoegen met de uitspraken van Slot. "Dan is het een strafschop, ook goed", aldus Slot, die teruggrijpt naar eerdere voor Feyenoord negatieve momenten. "Zoals het in Enschede ook een strafschop was. Ik zeg het altijd. Dan vindt men het vervelend dat ik weer over scheidsrechters begin, maar in dit soort wedstrijden zit het zo dicht bij elkaar. De hele titelrace ligt zo nauw. Als ik dan iets zeg, dan zeur ik volgens sommigen te veel over de arbitrage."

Bij PSV spraken naast Bosz ook spelers schande van het incident. Zo lieten hoofdrolspeler Lang en Sergiño Dest zich uit op social media en vonden Jerdy Schouten en Guus Til er voor de camera’s van ESPN ook wat van.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!