Transfernieuws

'Delegatie van Girona op de tribune voor Ajax-talent met aflopend contract'

'Delegatie van Girona op de tribune voor Ajax-talent met aflopend contract'

23 januari - 09:01

Een delegatie van Girona zat maandagavond op de tribune tijdens Jong Ajax - FC Groningen. Volgens Voetbal International was dat om Gabriel Misehouy te volgen.

Misehouy geldt als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Ajax. De aanvallende middenvelder speelt zijn wedstrijden over het algemeen bij Jong Ajax, maar is in het bezit van een aflopend contract. Volgens VI wil Ajax dolgraag met Misehouy verlengen en ligt er een aanbieding op tafel, maar is het nog wachten op een reactie van de speler.

Aan de andere kant wordt Misehouy, die nog weinig zicht heeft op speeltijd in de hoofdmacht van de Amsterdammers, in verband gebracht met clubs uit de Europese top. Girona blijkt nu één van de clubs te zijn die de situatie rondom de Amsterdammer in de gaten houdt.

De 18-jarige Misehouy maakte nog niet zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax. Wel mocht hij al enkele keren mee op trainingskamp met de club, zo ook afgelopen winter. Misehouy speelde mee met de reserves in het met 3-0 verloren duel van Hannover 96.