Transfernieuws

'Nóg meer slecht nieuws voor Mazraoui, Bayern laat oog vallen op Engelse back'

'Nóg meer slecht nieuws voor Mazraoui, Bayern laat oog vallen op Engelse back'

19 januari - 12:45 Laatste update: 12:52
2

Noussair Mazraoui moet zich zorgen gaan maken om nóg meer concurrentie bij Bayern MünchenDer Rekordmeister zou volgens onder meer The Athletic geïnteresseerd zijn in rechtsback Kieran Trippier en overweegt een ruildeal. 

Het kwaliteitsmedium schrijft dat Bayern naarstig op zoek is naar een rechtsback en geïnteresseerd is in de speler van Newcastle United. Mazraoui scheurde medio december een spier en kan voorlopig nog niet in actie komen. De Marokkaan speelde dit seizoen wel elf wedstrijden voor de Duitse topclub, maar moet nu vrezen voor de komst van Trippier. 

Trainer Thomas Tuchel is gecharmeerd van de Engelsman. Bayern lijkt er alles aan te willen doen om Kane op zijn gemak te stellen en huurde eerder al Eric Dier van Tottenham Hotspur. The Magpies zouden zelf hard op zoek zijn naar een middenvelder en Bayern zou bereid zijn om Joshua Kimmich richting Newcastle te sturen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!