Nieuws

'Henderson-gekte vertaalt zich naar de Ajax-fanshop: verkooprecord al verbroken'

'Henderson-gekte vertaalt zich naar de Ajax-fanshop: verkooprecord al verbroken'

19 januari - 10:27

De komst van Jordan Henderson heeft een zeer positief effect op de shirtverkoop van Ajax, zo meldt AjaxLife dat afgaat op bronnen binnen de club. De shirtjes met de naam van de Engelsman vliegen als warme broodjes over de toonbank en één verkooprecord van shirt met spelersnaam is al aan diggelen.

AjaxLife weet dat Ajax na de komst van een speler in de eerste week een meting van de shirtverkoop doet. Die meting hebben de Amsterdammers ook bij Henderson gedaan en wat blijkt: er zijn binnen 24 uur al meer shirts verkocht dan in één week tijd van Daley Blind en Dusan Tadic. De Engelsman heeft nu het record in handen.

Eén Amsterdams shirtverkooprecord heeft Henderson in ieder geval nog niet in handen. Het 'Marleyshirt', het derde shirt van Ajax in het seizoen 2021/22 ging nog een stuk harder. 

Vanmiddag kunnen de blije Ajax-fans met hun Henderson-shirt voor de televisie gaan zitten. De Engelsman schuift samen met John van ‘t Schip aan tijdens de wekelijkse persconferentie. Daarin wordt vooruitgeblikt op het duel met RKC Waalwijk van aankomende zondag.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!