Transfernieuws

Zo denkt de entourage van Benzema over een winters vertrek bij Al Ittihad

Zo denkt de entourage van Benzema over een winters vertrek bij Al Ittihad

19 januari - 08:32

De entourage van Karim Benzema heeft een einde gemaakt aan alle speculaties over een winters vertrek bij Al Ittihad. Volgens de zaakwaarnemer(s) van de Franse spits blijft hij 'honderd procent' in Saudi-Arabië.

De laatste weken ontstond steeds meer het idee dat Benzema het na een halfjaar wel eens voor gezien zou kunnen gaan houden bij Al Ittihad. De legende van Real Madrid leek niet op zijn plek te zitten in Saudi-Arabië, werd volgens Spaanse media zelfs uit de selectie gezet en in verband gebracht met een move naar de Premier League.

Volgens de entourage van Benzema zal dat vertrek er in ieder geval niet van gaan komen tijdens deze window. "Hij blijft deze winter 100% bij Al Ittihad", klinkt het duidelijke antwoord in gesprek met L’Équipe.

Dat betekent dat Benzema nog even flink aan de bak moet bij Al Ittihad. De club is staat momenteel zevende in de Saudi Pro League, is nog actief in de King Cup en ook de Aziatische Champions League is nog een podium waarop wordt geacteerd. In de twintig officiële wedstrijden die Benzema voor de club speelde kwam hij twaalf keer tot scoren en gaf hij vijf assists.