Breaking news

'Ajax maakt werk van Rijkhoff: bod bij Dortmund ingediend voor oud-jeudspeler'

'Ajax maakt werk van Rijkhoff: bod bij Dortmund ingediend voor oud-jeudspeler'

15 januari - 14:42 Laatste update: 15:01
2

Ajax zet volledig zijn zinnen op Julian Rijkhoff. Dat meldt De Telegraaf zojuist. Volgens de krant hebben de Amsterdammers inmiddels een bod bij Borussia Dortmund ingediend voor de aanvaller, die in het verleden al in de jeugdopleiding van de club speelde.

De 18-jarige Rijkhoff zou de stap naar de Eredivisie graag willen maken, zo klinkt het. In 2021 verruilde hij De Toekomst voor een stap naar Dortmund, maar daar kwam het voor hem tot dusver nooit tot een eche doorbraak. Rijkhoff zou desondanks bij de Duitsers kunnen blijven, maar De Telegraaf weet dat hij maar wat graag naar Ajax wil vertrekken.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Droom van Rijkhoff

Slagen bij Ajax was altijd de droom van Rijkhoff, maar een contract kreeg hij in zijn tijd als jeugdspeler niet. Die kans ligt er nu dus alsnog. Er zou naar verluidt een verbintenis voor vier of vijf jaar voor hem klaarliggen in de Johan Cruijff Arena. De Amsterdammers zouden één miljoen euro, bonussen en een mogelijk doorverkooppercentage voor hem over hebben. Ook FC Barcelona is voor hem in de markt, maar de Spanjaarden hebben in tegenstelling tot Ajax nog geen bod uitgebracht.