Nieuws

Samenvattingen Premier League: City wint door De Bruyne, Chelsea houdt stand

Samenvattingen Premier League: City wint door De Bruyne, Chelsea houdt stand

14 januari - 09:16

Kevin De Bruyne is weer terug en liet zich direct gelden bij Manchester City. Chelsea had enig geluk nodig, maar hield stand tegen Fulham. Bekijk hier de samenvattingen uit de Premier League.

Newcastle United - Manchester City, 2-3

Manchester City heeft een lastige overwinning geboekt op bezoek bij Newcastle United. De thuisploeg ging met een voorsprong de rust in, maar Kevin De Bruyne besloot in de tweede helft om op te staan. De Belg viel in na een blessure en liet zijn klasse direct weer zien. Mede door zijn doelpunt en assist pakte de ploeg van Pep Guardiola de drie punten tegen Newcastle.

Chelsea - Fulham, 1-0

Zaterdagmiddag lachte het geluk Chelsea eindelijk toe. De thuisploeg had de grootste kansen en kwam via de strafschopstip op voorsprong. In de slotfase werd het echter rommelig en kreeg Fulham kansen op de gelijkmaker. Nadat het dubbeltje meermaals al eens de verkeerde kant op viel, gebeurde dat deze keer niet en pakte The Blues drie punten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!