Nieuws

Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV voor de wedstrijd met Excelsior

Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV voor de wedstrijd met Excelsior

13 januari - 09:17

PSV neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen Excelsior. De Eindhovenaren hervatten niet alleen de tweede seizoenshelft van de Eredivisie, maar jagen ook op het winstrecord. Deze elf stuurt Peter Bosz vermoedelijk het veld in tegen de Rotterdammers.

Gezien de laatste wedstrijden van PSV worden er niet veel verrassingen verwacht. Alleen de aanval is een heikel punt voor Bosz en de zijnen. Zo zijn Noa Lang en Hirivng Lozano nog altijd niet op en top fit en is de kans op meespelen van eerstgenoemde het grootst. Een basisplaats voor Lang is dan weer een tweede.

Op de linksbuitenpositie zal het daarom gaan tussen Yorbe Vertessen en Malik Tillman. De Duitser kreeg tijdens de laatste wedstrijden van 2023 de kans op links, maar de Belg speelt nu met de gedachten om een transfer naar Union Berlin te maken. Dat zou Bosz kunnen doen bepalen om Vertessen te laten starten, maar naar verwachting wordt het toch Tillman die gaat starten. Ismael Saibari ontbreekt bij PSV vanwege de Afrika Cup.

Het duel tussen PSV en Excelsior is het laatste Eredivisie-affiche van de avond. Om 21.00 wordt er afgetrapt in het Philips Stadion.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!