Opstellingen

Vedettes op de flanken ontbreken: dit is de opstelling van PSV tegen HSV

Vedettes op de flanken ontbreken: dit is de opstelling van PSV tegen HSV

7 januari - 16:18 Laatste update: 16:25

PSV oefent zondagmiddag tegen het Duitse Hamburger SV. De Eindhovenaren treden aan zonder Noa Lang en Hirving Lozano. Verder zorgt trainer Peter Bosz voor weinig verrassingen. 

PSV begint met de achterhoede die dit seizoen ijzersterk presteert. Walter Benitez staat onder de lat en voor hem heeft de doelman Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergino Dest. De verdediging van de Eindhovenaren kreeg in de Eredivisie slechts zes doelpunten tegen. 

Op het middenveld begint Peter Bosz met de Oranje-internationals Jerdy Schouten en Joey Veerman, terwijl voormalig Oranje-international Guus Til op tien begint. Voor het drietal ontbreken Lang en Lozano. Dat betekent dat de begeerde Johan Bakayoko en Malik Tillman op de flanken beginnen. Aanvoerder Luuk de Jong krijgt vanzelfsprekend de voorkeur boven Ricardo Pepi in de punt. 

De opstelling van PSV tegen HSV

Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman. 

Snel meer...

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!