Nieuws

'Opvallend gerucht uit Turkije: tegenvallende Ziyech mag terugkeren naar Chelsea'

'Opvallend gerucht uit Turkije: tegenvallende Ziyech mag terugkeren naar Chelsea'

1 januari - 17:05 Laatste update: 17:05
2

Hakim Ziyech mag mogelijk al weer vertrekken bij Galatasaray. De Marokkaan werd met enige bombarie in de zomer aangekondigd, maar men is ontevreden over zijn huidige vorm waardoor de spelmaker terug zou mogen naar Chelsea, meldt NTV Spor.

Ziyech hoopte bij Galatasaray zijn carrière nieuw leven in te blazen. De Turkse media zijn echter niet onder de indruk en stellen dat de middenvelder al weer weg mag bij Galatasaray. Ziyech had al te maken met meerdere blessures en stond al meermaals langs de kant. Zijn totaal staat nu op vier doelpunten en twee assists in veertien potten voor de club.

Naast Galatasaray was Ajax enige tijd in de race om zijn handtekening. De Amsterdammers kwamen er echter niet uit, maar de geruchten over een terugkeer bleven altijd terugkomen. Nu de Marokkaan wellicht mag vertrekken zal men in Amsterdam hopen op een terugkeer. Nu de transferperiode weer is geopend, is een terugkeer naar Ajax ook mogelijk. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!