Waar en hoe laat is het CL-duel van de Ajax Vrouwen tegen Bayern München te zien?

Waar en hoe laat is het CL-duel van de Ajax Vrouwen tegen Bayern München te zien?
20 december 2023 om 15:49

De dames van Ajax spelen woensdagavond hun vierde groepswedstrijd in de UEFA Women's Champions League. Bayern München is de tegenstander. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Ajax dames tegen Bayern München in de Champions League

De Ajax Vrouwen doen het vooralsnog voortvarend in de Champions League. In een poule met Paris Saint-Germain, AS Roma en dus Bayern München staan ze derde, met vier punten uit drie gespeelde wedstrijden. Er werd in eigen huis met 2-0 gewonnen van PSG, verloren op bezoek bij AS Roma (3-0) en gelijkgespeeld in Duitsland (1-1).

De nummers één en twee plaatsen zich voor de knock-outfase. Bij een eventuele zege op Bayern kan Ajax goede zaken doen. Bij de Duitsers staat Jill Baijings, international van de Oranje Leeuwinnen, onder contract.

Ajax - Bayern München op tv

Ajax – Bayern München begint woensdag 20 december om 18.45 uur in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op NPO 3. De voorbeschouwing begint om 18.25 uur. VoetbalNieuws zal via Langs de Lijn tevens globaal verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.