Nieuws

'Volgende keeper raakt geblesseerd bij AZ, dat overweegt transfermarkt op te gaan'

'Volgende keeper raakt geblesseerd bij AZ, dat overweegt transfermarkt op te gaan'

19-12-2023 15:59

Nog meer keepersproblemen voor AZ. Naast Mathew Ryan is ook Hobie Verhulst geblesseerd geraakt, zo meldt Voetbal International. De Alkmaarders overwegen zelfs om in januari de transfermarkt op te gaan.

Ruim een week geleden werd bekend dat eerste doelman Ryan een blessure heeft opgelopen. De Australiër werd bij Legia Warschau vervangen door Rome-Jayden Owusu-Oduro, maar die raakte in aanloop naar PSV weer geblesseerd. Verhulst stond daarom zondag op goal maar dat is voorlopig zijn laatste wedstrijd geweest.

Volgens VI heeft Verhulst een meniscusblessure opgelopen. Het betekent dat hij zo’n zes tot acht weken aan de kant zal staan. Mede daardoor overweegt AZ in januari de transfermarkt op te gaan voor een nieuwe doelman, klinkt het.

Aanstaande woensdag staat het bekerduel met HHC Hardenberg op het programma. Owusu-Oduro lijkt weer hersteld, maar twee tieners nemen plaats op de bank. Dat zijn de achttienjarige Tristan Kuijsten en zeventienjarige Kyani Zeggen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!