Reactie

Ramalho straalt van trots: 'PSV hoort bij de beste teams van de Champions League'

Ramalho straalt van trots: 'PSV hoort bij de beste teams van de Champions League'

12-12-2023 21:02

André Ramalho vindt dat PSV bij de beste teams van de Champions League hoort. De gelegenheidsaanvoerder van de Eindhovenaren moest nog oppassen dat hij geen gele kaart pakte tegen Arsenal.

"Het was een moeilijke wedstrijd, zoals we hadden verwacht", begint Ramalho bij de camera’s van RTL. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld en ook de betere kansen gehad deze wedstrijd. Het was voor iedereen die keek interessant en een goed resultaat in deze groepsfase."

Ramalho stond voor aanvang van dit duel op scherp en mocht geen gele kaart pakken. "Het is moeilijk om met een kaart op zak te spelen in gevaarlijke situaties met de tegenstander. Ik moest voorzichtig zijn zodat ik de volgende wedstrijd", vervolgt de Braziliaan, die wel in enkele situaties kwam waarin hij een kaart kon pakken. "Dat zou wat overdreven zijn", lacht hij.

PSV is dus geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League en dat is volgens Ramalho volledig terecht. "Een geweldig gevoel. We hebben veel wijzigingen doorgevoerd en alsnog gelijkgespeeld tegen één van de beste teams ter wereld. We zorgen dat we klaar zijn voor de knock-out fase. We kunnen blij zijn met onszelf, we horen bij de beste teams van deze campagne", besluit hij.

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.