Nieuws

Kraay Jr. geeft 'gratis' transfertip aan Utrecht: 'Hij is de ultieme nummer tien'

Kraay Jr. geeft 'gratis' transfertip aan Utrecht: 'Hij is de ultieme nummer tien'

10-12-2023 15:25 Laatste update: 15:25

Dani de Wit is de perfecte versterking voor FC Utrecht, zo stelt Hans Kraay Jr. De analist zou de aanvallende middenvelder van AZ wel in de Domstad willen zien acteren.

De Wit is de laatste weken onderwerp van gesprek. De middenvelder werd door Pascal Jansen gepasseerd, maar liet zich zaterdag weer eens zien met een goal tegen Almere City. Feit blijft wel dat het contract van De Wit afloopt en dat hij komende zomer gratis op te pikken is, mits er contractueel gezien niets verandert in Alkmaar.

"Dit is een tip voor Jordy Zuidam (technisch directeur bij FC Utrecht), want hij is transfervrij na dit seizoen. Dani de Wit is de ultieme nummer tien voor FC Utrecht", begint Kraay bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Ze hebben zo slecht ingekocht. Alle spelers lijken daar op elkaar. De Wit kan je zo gratis en voor niks oppikken.”

Het contract van De Wit loopt dus tot de zomer van 2024. Vanaf januari mag de speler officieel in gesprek met andere clubs. Dit seizoen is De Wit goed voor vijf goals en drie assists.