Nieuws

Overtuigend belletje van Nagelsmann: Duitsland heeft extra optie in de spits op EK

Overtuigend belletje van Nagelsmann: Duitsland heeft extra optie in de spits op EK

07-12-2023 17:14

Duitsland kan vanaf nu beroep doen op een nieuwe speler. VfB Stuttgart-aanvaller Deniz Undav heeft aan bondscoach Julian Nagelsmann laten weten dat hij voor Die Mannschaft uit wil komen, zo vertelt de speler zelf.

De geruchten gingen al eerder dat Undav voor een Duitse interlandcarrière zou gaan kiezen en dat is nu gebeurd. De aanvaller, die afgelopen zomer van werd gehuurd, vertelde na afloop van de wedstrijd tegen Borussia Dortmund over zijn beslissing.

"Er zijn gesprekken geweest. Ik heb gebeld met hem. Ik was verrast en heel erg blij, ik kon het niet geloven", aldus Undav tegenover Sky. De aanvaller had ook voor Turkije uit kunnen komen.

En dat betekent dat Duitsland mogelijk een nieuwe nummer negen op gaat stellen. Onze oosterburen kampen al redelijk lange tijd over een spitsenprobleem. Tijdens de afgelopen interlandperiode was Niclas Füllkrug de man die in de punt van de aanval stond.

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!