Nieuws

Waar en hoe laat wordt het cruciale EL-duel Ajax - AEK Athene uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het cruciale EL-duel Ajax - AEK Athene uitgezonden?

14-12-2023 10:00 Laatste update: 10:00

Ajax moet nog alles op alles zetten om te overwinteren in Europa. De Amsterdammers weten al zeker dat ze dat niet doen in de Europa League, maar hebben nog een kans om naar de Conference League te gaan. Daarom moet er donderdag worden gewonnen van AEK Athene. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Ajax staat momenteel onderaan in Europa League-poule B met slechts twee punten uit vijf wedstrijden. Daardoor maakt het geen kans meer op de knock-outfases, maar wel op die van de Conference League. Om die te bereiken, moet je derde worden in de poule. Die plek is momenteel in handen van AEK, dat vier punten heeft. Als Ajax wint, kwalificeert het zich dus voor de tussenronde van de Conference League, waar na de winter een duel wacht met een nummer twee uit de poules van dat toernooi.

Ajax - AEK Athene live op tv

Ajax – AEK Athene begint donderdag 14 december om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op Veronica. VoetbalNieuws zal via Langs de Lijn tevens live verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.