Nieuws

'Feyenoord moet opnieuw vrezen voor vroegtijdig vertrek van Minteh'

'Feyenoord moet opnieuw vrezen voor vroegtijdig vertrek van Minteh'

01-12-2023 16:27
2

Newcastle United denkt er serieus over na om Feyenoord-huurling Yankuba Minteh in de winter terug te halen. The Magpies kampen momenteel met enorme blessuregevallen.  

Het huurcontract van Minteh bij Feyenoord loopt af aan het einde van dit seizoen, maar er hangt een vraagteken boven zijn toekomst in Rotterdam. Newcastle heeft de jonge speler op de radar en overweegt mogelijk om hem eerder terug te halen naar Engeland. 
 
Eddie Howe, trainer van Newcastle, moest in het Champions League-duel met Paris Saint-Germain dertien spelers missen vanwege blessures. In de bestuurskamer van St. James' Park wordt gekeken of het verstandig is om de 19-jarige Gambiaan terug te halen.  
 
Newcastle heeft geen terugroepoptie, waardoor Feyenoord het laatste woord heeft over de situatie. De Rotterdammers hebben namelijk een huursom betaald voor Minteh. Door een samenwerkingsverband kwam de buitenspeler afgelopen zomer in De Kuip terecht. Newcastle betaalde eerst zeven miljoen euro aan het Deense Odense. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!