Nieuws

Jansen en Van Bronckhorst zien Feyenoord er niet aan te pas komen tegen Atlético

Jansen en Van Bronckhorst zien Feyenoord er niet aan te pas komen tegen Atlético

28-11-2023 21:59

Feyenoord moest tegen Atlético Madrid bij een 0-1 achterstand richting de kleedkamers. In de rust zagen Giovanni van Bronckhorst en Theo Janssen bij RTL 7 zagen dat de Rotterdammers er in de eigen Kuip niet aan te pas kwamen.

Van Bronckhorst zag een Atlético dat in Rotterdam-Zuid een sterker spel speelt, dan dat het in Madrid tegen Feyenoord deed. De oud-trainer van Feyenoord baalt erg van de vroege tegentreffer, die het op knullige wijze moest incasseren. "Bijlow ziet de bal wel komen, maar ik denk dat hij Witsel ziet en twijfelt of hij moet gaan of niet. Geertruida probeert daarna nog weg te springen, maar werkt ‘m in eigen doel." Het spel van Feyenoord is iets waar Jansen zich aan stoort. "Wat mij meer tegen staat is dat vooraf werd gezegd, van moeten goed druk zetten en Atlético dwingen. Ze wilden regelmatig in de één-tegen-één komen, maar dat zien we helemaal niet terug."

Jansen ziet dan ook een ontevreden Arne Slot, die druk bezig is langs de zijlijn. "Hij probeert zijn ploeg naar voren te schreeuwen. Met gebaren, met alles. Hij is de hele tijd bezig om zijn ploeg maar te laten aansluiten. Dat krijgen ze niet voor elkaar. Dat komt ook door Atlético dat heel erg goed speelt."